oudlaen

In een gunstig gelegen kantoorpand in de stad Utrecht is het Bedrijfsverzamelgebouw Oudlaen gevestigd. Oudlaen huisvest organisaties die het beleid en het toezicht hierop bepalen in de nationale zorgsector. Tevens ondersteunen een aantal van haar huurders het zorgproces op diverse specialistische gebieden als ICT en middels consultancy. Oudlaen; een concentratie van beleidsmakers voor de zorg!


Property Works is eigenaar van een tweetal dienstverlenende bedrijven die hun diensten aanbieden binnen het pand Oudlaen; SpectraFacility en Oudlaen Services.

  • SpectraFacility is verantwoordelijk voor de exploitatie van het interne vergadercentrum, Oudlaen Vergaderen, en het bedrijfsrestaurant. Oudlaen Vergaderen beschikt over een 15-tal modern ingerichte comfortabele vergaderzalen van 2 tot 150 personen. In het bedrijfsrestaurant kan SpectraFacility een 250-tal bezoekers huisvesten.
  • Oudlaen Services verzorgt een keur aan facilitaire diensten binnen als buiten het pand Oudlaen. Hierbij valt te denken aan; administratieve diensten, receptiediensten, postverwerking als kennis en kunde op het gebied van MarketingCommunicatie.


Voor meer informatie; www.oudlaen.nl