PW Offices

PW Offices; spraakmakende vergader-, congres- en kantoorconcepten in de Randstad.
PW Offices biedt op 4 locaties in Nederland hoogwaardig geclassificeerde vergader- en congrescentra. Op de locatie in Den Haag bieden wij daarnaast full service flexibele werkplekken en individuele kantoorunits aan in een moderne corporate omgeving.

  • The Hague Conference Centre - Den Haag

    The Hague Conference Centre staat voor internationale gastvrijheid, luxe catering en eigentijdse voorzieningen op het hoogste niveau. De in totaal 20 zalen variërend van 20 tot 650 personen zijn buitengewoon goed bereikbaar: gelegen aangrenzend aan Den Haag Centraal en gemakkelijk per auto te bereiken met voldoende parkeergelegenheid.

  • Gardens Business Centre Rijnzathe - De Meern

    In het hart van het knooppunt A2 & A12 met ruim 1600 m2 biedt Gardens Business Centre Rijnzathe full service flexibele werkplekken en individuele kantoorunits tot 250 m2 aan in een moderne corporate omgeving. Wij willen graag een prettige werksfeer creëren waar mensen zich op hun gemak voelen. Een warme en persoonlijke benadering staat dan ook centraal bij Gardens Business Centre Rijnzathe.

  • Atrium Meeting Centre - Amsterdam

    Aan de chique Zuidas van Amsterdam biedt Atrium Meeting Centre met 12 verschillende ‘state of the art’ vergaderzalen alle mogelijkheden voor succesvolle bijeenkomsten.