robert segers

Robert Segers

 verkort Curriculum Vitae – Robert Segers

 

Ervaring sinds 2009 mede oprichter/eigenaar van Property Works.

Van medio 2000 tot en met 2008 verbonden geweest aan het creatieve vastgoedbedrijf TCN. In de periode vanaf 2004 als directeur verantwoordelijk geweest voor de opzet en verdere professionalisering van TCN Management, het vastgoedmanagementbedrijf van TCN. Voorafgaand aan deze periode operationeel directeur bij World Forum te Den Haag. Bij dit voormalig Nederlands Congres Centrum een intensief uitbestedingstraject van diensten doorgevoerd. Tevens één van de initiatiefnemers tot een vernieuwd produkt en een commerciëler beleid.

In de periode tot en met EURO 2000, het grootschalige europese voetbaltournooi georganiseerd door Nederland en België, namens RAI Catering als locatiemanager verbonden aan Amsterdam ArenA. Organisatie en uitvoering van evenementen van 5 tot 70.000 personen.

Voor die tijd werkzaam geweest als food & beverage manager in de hotellerie bij Accor en in opdracht van Wilma Vastgoed een catering- en vergaderlocatie aangestuurd.

 

Opleiding een voortzetting van zijn carrière binnen de vastgoedbranche heeft er toe geleid dat Robert in de periode 2005-2007 een opleiding is gaan volgen aan de Amsterdam School of Real Estate. Binnen de MSRE-opleiding heeft hij de deelstudies Vastgoed-management, Projectontwikkeling en Waarderen gevolgd.

Van 1988 tot en met 1993 verbonden aan Hotelschool Den Haag, Hogeschool voor Hotelmanagement. Afstudeerrichting Personeel & Organisatie en met managementstages bij vooraanstaande hotelbedrijven in Londen(U.K.) en Sydney(Australië).

 

Meer weten? Neem contact op met Robert Segers.

Mail: robert@propertyworks.nl

linkedin