peter koot

 

Peter Koot

verkort Curriculum Vitae – Peter Koot

 

Ervaring sinds medio juni 2010 financieel directeur van Property Works, een bedrijf wat zich richt op ‘onderscheidend exploitatie management binnen een commercieel werkveld’. Daarnaast momenteel controller bij Trade IT B.V., handelend onder Nextlevel ICT, een ICT dienstverlener die zich met name richt op de kantoorautomatisering.

Van juni 2008 tot en met juni 2010 werkzaam geweest als senior financial consultant bij PT Partners in Tilburg. In deze rol een langdurige interim opdracht uitgevoerd bij NXP in Eindhoven, daarnaast diverse financiële consultancy opdrachten uitgevoerd in de vastgoedsector en facilitaire dienstverlening.

 

Van juni 2005 tot en met 2008 werkzaam geweest als concern controller binnen TCN Property Property in Utrecht. Hierbij onder meer verantwoordelijk geweest voor de interne en externe financiële rapportages en contacten met accountants en externe adviseurs.

 

Vanaf december 1994 tot en met mei 2005 werkzaam geweest in de accountancy, waarvan vanaf maart 1997 bij KPMG Accountants in Utrecht (De Meern).

 

Hier betrokken en verantwoordelijk geweest voor accountantscontroles en adviesopdrachten bij een grote verscheidenheid aan bedrijven en organisaties in de non-profit sector.

 

Opleiding en andere Interesses In juni 1998 heeft Peter de postdoctorale opleiding tot Registeraccountant afgerond aan de Universiteit van Tilburg. In 1994 afgestuurd aan deze universiteit afgestudeerd in de studierichting bedrijfseconomie. In 1988 heeft Peter zijn VWO diploma (atheneum B) behaald aan het Dr. Mollercollege in Waalwijk.

 

Vanaf augustus 2000 verbonden als Universitair Docent Sturing en Beheersing aan de Erasmus School of Accounting & Assurance (postdoctorale opleidingen Eramus Universiteit). Hier geeft Peter college aan de accountantsopleiding en de opleiding voor public controllers.

 

Meer weten? Neem contact op met Peter Koot.

Mail: peter@propertyworks.nl

linkedin