martijn cliteur

Martijn Cliteur

 

verkort Curriculum Vitae – Martijn Cliteur

 

Ervaring sinds 2009 mede oprichter/eigenaar van Property Works.

Van 1998 tot eind 2008 werkzaam geweest als bestuurder / ondernemer in een grote variatie van vastgoed gerelateerde exploitaties.  Dit in de rol van initiator en uitvoerder  van transformatie processen in middel grote organisaties. Hierbij stond vooral de functie en de rentabiliteit van het vastgoed centraal. Dit waren zowel nieuwbouw locaties als bestaande vastgoed objecten. Functies waren onder andere:  C.O.O. TCN , Interim directeur Nederlands Congres Centrum en directeur MediaPark.

In de periode van 1988 tot 1998 vooral werkzaam geweest in de interieur/meubel branche als onder andere ontwerper, projectmanager en directeur eigenaar van en bij verschillende bedrijven.

 

Opleiding en andere interesses tijdens zijn middelbare school periode het Atheneum B afgerond en daarna een diploma behaald op de avond HTS met als studierichting  werktuigbouwkunde.  Naast zijn huidige werkzaamheden betrokken bij een aantal maatschappelijk relevante organisaties in de vorm van bestuurswerk; lid van het bestuur van de Stichting RK basisscholen Vleuten De Meern Haarzuilen in de rol van Penningmeester. Lid van het bestuur Hockeyclub Fletiomare. Voorheen lid van het bestuur van de Stichting BuitenSchoolseOpvang  Oog in Al in de rol van voorzitter.

 

Meer weten? Neem contact op met Martijn Cliteur.

Mail: martijn@propertyworks.nl

linkedin