over ons

Property Works is een nationaal opererende organisatie gespecialiseerd in verander- en exploitatiemanagement. Door het succesvol vertalen van kennis en kunde creëert zij meerwaarde voor haar klanten en  eigen organisatie en is zij in staat nieuwe producten en diensten toe te voegen aan haar organisatie.

 

In de eerste 5 jaren van haar bestaan heeft Property Works 5 nieuwe bedrijven opgericht, 4 bedrijven verkregen via overname en in 2 bedrijven een deelneming genomen. Medio 2016 zijn er voor de bedrijven onder Property Works een 240 tal medewerkers werkzaam. De activiteiten van Property Works concentreren zich vooralsnog in Utrecht, Venlo, Aalsmeer, Den Haag en Winterberg(D).

 

In het jaar 2011 was Property Works winnaar van de BDO Prestatie Award regio Utrecht door hoog te scoren op strategie, finance en marketing & sales.

 

 

Zowel in het beheren als veranderen van organisaties heeft Property Works jarenlange ervaring opgebouwd. Vanuit haar eigen ambitie tracht Property Works nieuwe producten en diensten aan haar portfolio toe te voegen. Basis voor deze ambitie is het vertalen van de aanwezige kennis en kunde om zodoende meerwaarde te kunnen creëren voor derden of haar eigen projecten. Indien u ernaar streeft om uw regiefunctie te behouden, concreet: minder roeien – meer sturen, dan kunt u een beroep doen op onze expertise.

 

Graag maken wij met u een afspraak om onze inzet op het gebied van exploitaitie-, interim- of verandermanagement te bespreken.

 

Neem contact op met:

Martijn Cliteur

Martijn Cliteur

Robert Segers

Robert Segers

Peter Koot

Peter Koot

  martijn@propertyworks.nl    robert@propertyworks.nl    peter@propertyworks.nl

 

De activiteiten van Property Works kunnen worden onderverdeeld in 4 divisies;

liggend-met-logo