1
2
3
4
5

Het directieteam van Property Works stelt zich voor

Martijn Cliteur

Martijn Cliteur

Directeur/eigenaar

Martijn was na het Lyceum in Eindhoven onder andere zelfstandig ondernemer in de standbouw- en meubelbranche. Hierna was hij van 1998 tot 2004 bij TCN Property Projects eindverantwoordelijk voor onder andere Sport Business Center, Home Trade Center, Mode Centrum Almere, Media Park en het huidige World Forum Convention Centre waar hij voor het eerst samenwerkte met Robert Segers.
Na een uitstapje van 2 jaar als directeur van fitnessketen Life Fit kwam Martijn van 2006 tot 2009 als COO terug naar TCN Property Projects. Hier werkte hij opnieuw samen met Robert en startte met hem in 2009 Property Works.

Samen met Robert richt Martijn zich op de verdere uitbouw en professionalisering van Property Works. Daarnaast is hij primair betrokken bij de uitrol van de subholding PW Markets.

Robert Segers

Robert Segers

Directeur/eigenaar

Robert heeft gestudeerd aan de Hotelschool Den Haag en aan de Amsterdam School of Real Estate. Na een aantal management banen in de gastvrijheid sector, waaronder ACCOR hotels, RAI Catering / Amsterdam ArenA en het World Forum Convention Centre, kwam hij in 2002 terecht bij projectontwikkelaar TCN Property Projects. Hier was hij ruim 5 jaar verantwoordelijk voor het operationeel en tactisch beheer van vastgoedobjecten voor zowel de TCN-organisatie als derden. Het was ook bij TCN dat hij voor het eerst samenwerkte met Martijn Cliteur waarmee hij in 2009 Property Works is gestart.

Samen met Martijn richt Robert zich op de verdere uitbouw en professionalisering van Property Works. Daarnaast is hij primair betrokken bij de uitrol van de subholding PW Offices.

Peter Koot

Peter Koot

Directeur Finance

Peter studeerde Business Economics en Accountancy aan Tilburg University. In 1994 start hij als assistent accountant bij Grant Thornton Netherlands om in 1997 voor ruim 8 jaar als Audit Manager verbonden te zijn aan KPMG Audit. In 2005 vertrekt hij naar TCN Property Projects om daar in zijn rol als Concern Controller voor het eerst samen te werken met Martijn Cliteur en Robert Segers. In 2008 start hij als senior financial consultant bij PT Partners en in 2010 wordt hij naar Property Works gehaald als Directeur Finance. Hiernaast is Peter al vanaf 2000 als pt teacher Financial Control betrokken bij de ESAA/Erasmus University.

Binnen het directie team van Property Works is Peter verantwoordelijk voor de professionalisering van de interne financiële en juridische dienstverlening.

Ceciel van Hasselt-Bertels

Ceciel van Hasselt-Bertels

Directeur PW Offices

Ceciel studeerde Communicatie Management aan de Hogeschool van Utrecht en behaalde haar Master Cultuurwetenschappen aan de Universiteit van Antwerpen. Na managementfuncties in de evenementenbranche bij onder andere Travel Clinic Havenziekenhuis, De Doelen en Congres- en vergadercentrum Domus Medica, start ze in 2013 bij Property Works als manager van het Haagse project New Babylon. Om vervolgens in 2015 door te groeien naar de functie van Directeur PW Offices.

Binnen het directieteam van Property Works is Ceciel verantwoordelijk voor de subholding PW Offices. Daarnaast is Ceciel mede verantwoordelijk voor de professionalisering van het interne dienstencentrum PW Central.

Machteld Spork

Machteld Spork

HR Business partner

Machteld heeft na de Hotelschool Wageningen een HBO Personeels- management en een post HBO Strategisch Opleiden afgerond. In 1996 start zij bij Compass Group als Catering – en Horeca Manager om daarna van 2001 tot 2006 als Opleidingsmanager aan ditzelfde bedrijf te zijn verbonden. In 2006 stapt zij over naar GMT als Projectmanager. Hierna specialiseert zij zich als HR Manager en vervult deze rol vanaf 2009 bij Center Parcs en vanaf 2014 bij RCN Vakantieparken. Begin 2018 maakt zij als HR Business partner de overstap naar Property Works.

Binnen het directie team van Property Works is Machteld verantwoordelijk voor de verdere professionalisering van Human Resources met bijzondere aandacht voor PW Markets.