1
2
3

Het directieteam van Property Works stelt zich voor

Martijn Cliteur

Martijn Cliteur

Directeur/eigenaar

Martijn was na het Lyceum in Eindhoven onder andere zelfstandig ondernemer in de standbouw- en meubelbranche. Hierna was hij van 1998 tot 2004 bij TCN Property Projects eindverantwoordelijk voor onder andere Sport Business Center, Home Trade Center, Mode Centrum Almere, Media Park en het huidige World Forum Convention Centre waar hij voor het eerst samenwerkte met Robert Segers.
Na een uitstapje van 2 jaar als directeur van fitnessketen Life Fit kwam Martijn van 2006 tot 2009 als COO terug naar TCN Property Projects. Hier werkte hij opnieuw samen met Robert en startte met hem in 2009 Property Works.

Samen met Robert richt Martijn zich op de verdere uitbouw en professionalisering van Property Works. Daarnaast is hij primair betrokken bij de uitrol van de subholding PW Markets.

Robert Segers

Robert Segers

Directeur/eigenaar

Robert heeft gestudeerd aan de Hotelschool Den Haag en aan de Amsterdam School of Real Estate. Na een aantal management banen in de gastvrijheid sector, waaronder ACCOR hotels, RAI Catering / Amsterdam ArenA en het World Forum Convention Centre, kwam hij in 2002 terecht bij projectontwikkelaar TCN Property Projects. Hier was hij ruim 5 jaar verantwoordelijk voor het operationeel en tactisch beheer van vastgoedobjecten voor zowel de TCN-organisatie als derden. Het was ook bij TCN dat hij voor het eerst samenwerkte met Martijn Cliteur waarmee hij in 2009 Property Works is gestart.

Samen met Martijn richt Robert zich op de verdere uitbouw en professionalisering van Property Works. Daarnaast is hij primair betrokken bij de uitrol van de subholding PW Offices.

Jeroen Pels

Jeroen Pels

Directeur Finance

Jeroen rondde na de Hogeschool Utrecht zijn doctoraal accountancy af aan Nyenrode. Startte daarvoor in 1999 zijn loopbaan bij PWC en heeft ruim 8 jaar gewerkt als openbaar accountant in diverse project- en managementrollen.

In 2007 als accountant in business gestart bij WoningNet NV. In deze rol heeft Jeroen meegewerkt aan de transformatie van WoningNet als shared service center voor corporaties. Alsook de ontwikkeling van nieuwe online kanalen, waaronder StudentenWoningWeb en Rooftrack.nl.

Aansluitend diverse financieel eindverantwoordelijke rollen bij NEVI, Purspective, Pharmalead & Promedico betrokken. Naast de ontwikkeling van Finance, HR, IT en Facility teams gewerkt aan de verdere structurering bedrijfsvoering. Waaronder het schaalbaar maken van processen/ systemen en (her)financiering van bestaande en nieuwe activiteiten.

Binnen het directie team van Property Works is Jeroen verantwoordelijk voor het realiseren van een strak georganiseerde backoffice, waar naast enthousiasme & samenwerking de optimalisatie Finance & IT systemen centraal staan.

Rogier Uivel

Rogier Uivel

Commercieel directeur PW Markets

Na een aantal jaren in de internationale handel van zoetwaren en later actie artikelen voor de grootwinkelbedrijven te hebben gewerkt, heeft Rogier de overstap gemaakt naar de wereld van interieur.
Na 6 jaar bij het woonmerk Riviera Maison gewerkt te hebben, heeft Rogier voor een bedrijf in het oosten van het land een nieuw woonmerk opgestart.

Vanaf 2012 heeft Rogier met zijn eigen onderneming Houseyourbrands BV diverse bedrijven in het interieur van advies mogen voorzien op management en commerciële vraagstukken.

In 2018 heeft Rogier de overstap gemaakt naar commercieel directeur bij PW Markets. In deze rol is Rogier verantwoordelijk voor de commerciële kant van het bedrijf en haar vestigingen: Tica Aalsmeer, Trends&Trade Venlo, Fashionextras Venlo en recent Tica online.

Gerry Daalhuisen

Gerry Daalhuisen

Operationeel Directeur PW Markets

Gerry heeft na zijn opleiding aan de Hotelschool Wageningen een post HBO Personeel & Organisatie en Facilitair Management aan de Hoge school van Amsterdam afgerond.

Na onder andere werkzaam te zijn geweest bij de Jaarbeurs in Utrecht en Golden Tulip FIGI “Slot Zeist” belande hij bij Dirk Dirckz Horecaberdrijven in de functie van banquet manager. Na de overname en transformatie van de locatie Treslong werd Gerry eindverantwoordelijk voor alle horeca activiteiten tot 4.000 gasten op deze locatie in de functie van Algemeen Manager. In 2006 verruilde Gerry de hospitality voor de zakelijke dienstverlening en ging werken bij TICA BV. in de functie van Manager Operations. Om vervolgens in 2019 de functie van Operationeel Directeur bij PW Markets te gaan bekleden.

In de functie van Operationeel Directeur is Gerry verantwoordelijk voor alle operationele activiteiten voor de locaties TICA, TICA online, Trends & Trade en Fashionextras.

Thomas van der Zee

Thomas van der Zee

Commercieel Directeur PW Offices

Thomas heeft na de Hotelschool Den Haag voor diverse luxe hotels in het buitenland gewerkt, onder andere in New York, Londen en Brussel. Hierna werkte hij vanaf 2012 op de commerciële afdeling van de Beurs van Berlage in Amsterdam, waar hij in 2016 Director of Sales werd.

In 2018 werd hij Commercieel Manager bij The Hague Conference Centre in Den Haag – één van de bedrijven van PW Offices met als taak om het commerciële team uit te bouwen en nieuwe markten aan te boren.

Per 1 september is Thomas Commercieel Directeur geworden van de subholding PW Offices en richt hij zich samen met Adriaan Wagenaar en Robert Segers op de groei en ontwikkeling van The Hague Conference Centre en Gardens Business Centres.

Adriaan Wagenaar

Adriaan Wagenaar

Directeur Operations PW Offices

Gastvrijheid, perfecte faciliteiten, flexibiliteit en het ontzorgen van onze eindgebruikers zijn voor Adriaan Wagenaar de belangrijkste kernwaarden voor succesvolle Hospitality en zakelijke dienstverlening.

Adriaan heeft na de hotelschool in een verscheidenheid aan sectoren zijn ervaring opgebouwd op het gebied van operationeel management. Hij is begonnen in de hotellerie, vervolgens gaan werken in de evenementenbranche, flexibele kantoorverhuur en facilitaire multi-services dienstverlening. Zijn werkgevers waren zowel commerciële zelfstandige organisaties als corporates, maar ook organisaties in cultuursector of in een bestuurlijke omgeving. De rode draad in de carrière van Adriaan is leiderschap in Hospitality en als directeur Operations komen alle werkervaringen en zijn ambities samen.

Adriaan is per 2020 gestart bij PW Offices en focust zich in samenwerking met Robert Segers en Thomas van der Zee op de groei en ontwikkeling van The Hague Conference Centre en Gardens Business Centres.