Van Remoortel Belsele (B) is een groothandelsconcept volgens het ‘cash & carry’-principe. Op 10.000 vierkante meter winkelvloer worden interieur- en exterieurproducten aangeboden aan de professionele detaillist. Het aanbod wordt verzorgd door een verscheidenheid aan fabrikanten en importeurs. De groothandel verzorgt het aantrekken van de professionele detaillist in de directe regio’s waaronder interieurzaken, cadeauwinkels, bloemenzaken en dergelijke.

Van Remoortel powered by Trends & Trade richt zich op de Belgische en Noord-Franse markt. Van Remoortel is eigenaar van een groothandel en een cash & carry marktplaats in het Belgische Belsele.

Een vernieuwde cash&carry formule is gerealiseerd waarin een 50-tal (inter)nationale fabrikanten/importeurs uit de Home, Gift & Garden wereld hun goederen in een eigen shop-in-shop aanbieden met een totale vloeroppervlakte van 9.500 m² in een cash & carry te Belsele (B). Daarnaast is het aanbod tevens uitgebreid met 1.000 m² shop-in-shop Fashion exposanten. Binnen een afgesloten ruimte bieden een 25-tal ondernemers hun producten aan op het gebied van modeaccessoires, kleding, bijou en verzorgingsproducten.

 

Voor meer informatie over Van Remoortel powered by Trends & Trade kijk op;  www.vanremoortel.be

Voor meer informatie neemt u contact op met:

Robert Segers – robert@propertyworks.nl


terug naar het overzicht