ondernemingen van Property Works

Sinds 2009 is Property Works actief binnen de zakelijke dienstverlening als consumentenmarkt, waarbij zij in samenwerking met derden dienstverleningsconcepten aanbiedt binnen Noord West Europa. De ondernemingen van Property Works zijn ondergebracht in een aantal specialistische ondernemingen, zijnde;

pw_markets Management van grootschalige groothandelconcepten binnen de zakelijke B2B markt c.q. detailhandel. Het samenbrengen van internationale producten op een locale markt met een internationaal klantenbestand en karakter.
pw_offices Management van dienstverleningsconcepten binnen grootschalige zakelijke kantooromgevingen binnen Nederland. Het ontzorgen van bewoners, huurders en bezoekers vanuit de verschillende disciplines en in samenwerking met de eigenaar van het pand.
pw_informationtechnology Specialist op het gebied van zakelijke kantoorautomatisering, communicatie technologie en full service internetapplicaties.
Information Techonology vanuit een helder perspectief waarbij continuïteit en stabiliteit voorop staan.
pw_leisure Aanbieder van kleinschalige verblijfsaccomodaties in Noord West Europa gericht op de consumentenmarkt.
pw-central-300x150 Dienstverlener die zich richt op de ondersteuning van de eigen Property Works organisatie. Binnen PW Central zijn specialisten werkzaam op het gebied van Human Resources, Finance, Procurement en Facilities.

PW Markets

Van Remoortel powered by Trends & Trade

Van Remoortel Belsele (B) is een groothandelsconcept volgens het ‘cash & carry’-principe. Op 10.000 vierkante meter winkelvloer worden interieur- en exterieurproducten aangeboden aan de professionele detaillist. Het aanbod wordt verzorgd door een verscheidenheid aan fabrikanten en importeurs. De groothandel verzorgt het aantrekken van de professionele detaillist in de directe regio’s waaronder interieurzaken, cadeauwinkels, bloemenzaken en dergelijke.

Lees meer…

TICA

TICA is een cash & carry concept dat zich voornamelijk richt op de zelfstandige inkopende detaillist in de ‘Home, Gift, Garden & Fashion’-branche. Sinds 1996 is de vestiging in Uithoorn/Aalsmeer, met een verkoopoppervlakte van 20.000 vierkante meter, actief.  Binnen TICA bieden een 200-tal exposanten hun artikelen ter verkoop aan.

Lees meer…

Trends & Trade

Trends & Trade is een cash & carry concept dat zich voornamelijk richt op de zelfstandige inkopende detaillist in de ‘Home, Gift & Garden’-branche. Sinds 1999 is de vestiging in Venlo, met een verkoopoppervlakte van 20.000 vierkante meter, actief.  Binnen Trends & Trade bieden een 180-tal exposanten hun artikelen ter verkoop aan.

Lees meer…

Fashion Extras

Fashion Extras is een cash & carry concept dat zich sinds 2010 richt op de professionele wederverkoper in branches gerelateerd aan mode, persoonlijke verzorging en toerisme. Deze formule kent een regionaler karakter en heeft uitbreidingsmogelijkheden binnen Nederland als in de direct omliggende landen. Momenteel wordt een vestiging geëxploiteerd in Venlo waar op 2.000 meter winkeloppervlak de gespecialiseerde detaillisten worden ontvangen.

Lees meer…

Fashion Extras Webshop

Fashion Extras Webshop is een onderdeel van Fashion Extras. De Webshop richt zich enkel op de professionele wederverkoper in branches gerelateerd aan mode, persoonlijke verzorging en toerisme. Fashion Extras Webshop is gericht op de internationale wederverkoper.

De Webshop biedt de wederverkoper dezelfde voordelen als de cash & carry. Binnen Fashion Extras Webshop bieden een 50-tal exposanten hun artikelen ter verkoop aan.

Lees meer…

Living Mart Copenhagen

Living Mart Copenhagen is een ruim 3.000 m² grote marktplaats gericht op de Home, Gift, Garden- en Fashionmarkt in Copenhagen, Denemarken en Zuid Zweden. Een 40-tal locale en internationale producenten, importeurs en groothandels zijn vertegenwoordigd in Living Mart Copenhagen. Living Mart Copenhagen maakt onderdeel uit van het Copenhagen Markets complex; in totaal 67.000 m² groot.

Lees meer…

PW Offices

Atrium Meeting Centre

In samenwerking met pandeigenaar Icon lanceerde PW Offices het nieuwe dienstverleningsconcept Atrium Meeting Centre te Amsterdam. Atrium Meeting Centre maakt deel uit van de locatie Atrium welke is gesitueerd in het zakelijke district van Amsterdam. Atrium heeft excellente service en standaarden hoog in het vaandel staan. Atrium is een “lifespace”, waar men kan werken, ontmoeten en relaxen. PW Offices is verantwoordelijk voor de exploitatie van Atrium Meeting Centre.

Lees meer…

HeartWork Offices

HeartWork Offices is een dienstverleningsconcept van PW Offices, dat zich richt op kantoorlocaties nabij de voornaamste snelwegen in het centrum van het land. Hierbij wordt nauw samengewerkt met de eigenaren van het vastgoed. Het concept bestaat uit een mix van diensten specifiek gericht op de gebruikers van de panden waaronder; vergaderzalen, ontvangstruimtes, catering, flexibele kantoren en fitness.

Lees meer…

New Babylon meeting center

New Babylon Meeting Center is met haar 15 flexibele vergader- en congreszalen het zakelijke middelpunt van New Babylon.

Centraal gelegen naast de voornaamste uitvalswegen en het Centraal Station Den Haag biedt New Babylon Meeting Center een eigentijdse locatie voor tal van zakelijke bijeenkomsten; vergaderingen, workshops, trainingen, congressen, diners of feestelijke bijeenkomsten.

Lees meer…

New Babylon Gardens

New Babylon Gardens is het flexibele kantoorconcept gevestigd in het Haagse New Babylon. Met ruim 2.000 vierkante meter aan volledig ingerichte kantoorunits en flexibele werkruimte richt New Babylon Gardens zich op de internationale als nationale zakelijke markt. Direct gelegen naast Centraal Station Den Haag en de uitvalswegen van Den Haag is het de ideale vestigingslocatie voor professionals die zich centraal en eigentijds willen vestigen in de Residentie. New Babylon Gardens biedt een 50-tal kantoorunits aan in diverse afmetingen.

Lees meer…

New Babylon Piazza Bar & Restaurant

New Babylon Piazza; het kloppend culinaire hart van zakelijk New Babylon!

Op de 2e etage van het Haagse New Babylon is restaurant & bar New Babylon Piazza gevestigd. Een zakelijke design omgeving met een focus op het gebruik van ‘eerlijke’ producten. New Babylon Piazza is de ideale locatie voor uw dagelijkse koffie, lunch, borrel of diner. Vanuit de open keuken serveren Chefkok Jaap Visser en zijn team een uitgebreid aanbod internationale gerechten en dagverse producten.

Lees meer…

Oudlaen Vergaderen

Oudlaen Vergaderen; een 15-tal zalen tellend vergadercentrum aan de rand van de Utrechtse binnenstad. Oudlaen Vergaderen is gevestigd in Zorg Centrum Oudlaen; een kantoorverzamelgebouw waar de beleidsbepalende instanties in de zorg verenigd zijn. Naast deze klantengroep bediend Oudlaen Vergaderen ook een groot aantal nationale opleidingscentra waarvoor de centrale locatie in Utrecht een uitkomst is. Oudlaen Vergaderen wordt gerunt vanuit SpectraFacility BV.

Lees meer…

PW information technology

Nextlevel ICT

Nextlevel ICT is gespecialiseerd in kantoorautomatisering en richt zich specifiek op eigenaren van vastgoed, branche- en koepelorganisaties als (flexibele) kantooromgevingen.

Lees meer…

PW Leisure

Park Winterberg

Park Winterberg; zeven vrijstaande vakantiewoningen in het Duitse HochSauerland. Een rustig gelegen kleinschalige accomodatie op slechts 8 wandelminuten van het centrum van Winterberg en aan de rand van natuurgebied Rothaarsteig. In de directe nabijheid van vele wintersport- en zomerse outdooractiviteiten.

Sinds 2013 maakt Park Winterberg onderdeel uit van Property Works. De woningen zijn in 2013 geheel gemoderniseerd.

Lees meer…