ondernemingen van Property Works

Sinds 2009 is Property Works actief binnen de zakelijke dienstverlening als consumentenmarkt, waarbij zij in samenwerking met derden dienstverleningsconcepten aanbiedt binnen Noord West Europa. De ondernemingen van Property Works zijn ondergebracht in een aantal specialistische ondernemingen, zijnde;

pw_markets Management van grootschalige groothandelconcepten binnen de zakelijke B2B markt c.q. detailhandel. Het samenbrengen van internationale producten op een locale markt met een internationaal klantenbestand en karakter.
pw_offices Management van dienstverleningsconcepten binnen grootschalige zakelijke kantooromgevingen binnen Nederland. Het ontzorgen van bewoners, huurders en bezoekers vanuit de verschillende disciplines en in samenwerking met de eigenaar van het pand.
pw_informationtechnology Specialist op het gebied van zakelijke kantoorautomatisering, communicatie technologie en full service internetapplicaties.
Information Techonology vanuit een helder perspectief waarbij continuïteit en stabiliteit voorop staan.
pw_leisure Aanbieder van kleinschalige verblijfsaccomodaties in Noord West Europa gericht op de consumentenmarkt.
pw-central-300x150 Dienstverlener die zich richt op de ondersteuning van de eigen Property Works organisatie. Binnen PW Central zijn specialisten werkzaam op het gebied van Human Resources, Finance, Procurement en Facilities.