Nextlevel ICT eerste huurder van Gardens Business Centre

Nextlevel ICT is de eerste kantoorhuurder van Rijnzathe Gardens Business Centre aan de rand van Utrecht. De aanbieder van zorgeloze kantoorautomatisering heeft een langjarig huurcontract getekend voor 256 m².

Gelegen aan het knooppunt van Utrecht aan de A2 & A12 met prachtig uitzicht over de groene landerijen van de omgeving Utrecht, exploiteert Rijnzathe Gardens Business Centre kantoor units (2 tot 25 werkplekken) en flexibele werkplekken, met een totaal van ruim 900 m2. Deze worden fullservice aangeboden. WERKEN – ONTMOETEN – VERGADEREN

In het pand Rijnzathe wordt tevens Rijnzathe Vergaderen gerealiseerd met 7 vergaderzalen met beschikbaarheid tot 50 personen. De zalen zijn voor zowel huurders van Rijnzathe als externe partijen te boeken.

Per 1 september zijn Rijnzathe Gardens Business Centre en Rijnzathe Vergaderen operationeel.

PW Offices is verantwoordelijk voor de exploitatie van Rijnzathe Gardens Business Centre en Rijnzathe Vergaderen. PW Offices is een onderdeel van Property Works en heeft meerderde vergader- en congreslocaties in Nederland in haar portefeuille.