Gezocht: HR medewerker personeels- en salarisadministratie (m/v 28-32 uur p/w)

Ben jij de specialist op het gebied van personeels- en salarisadministratie, en op zoek naar een veelzijdige en zelfstandige HR functie, in een dynamische organisatie binnen een enthousiast HRM team? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken als versterking voor ons team!

Wat ga je doen als HR medewerker?

Als HR medewerker leg je verantwoording af aan de HR manager en ben je samen met je HR collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse coördinatie en uitvoering van operationele HR processen:

 • Je bent onze steun en toeverlaat voor de salarisverwerking, je past de fiscale wetgeving goed toe, verzamelt en verwerkt en controleert mutaties in het personeelsinformatiesysteem Cobra
 • Als specialist ben je verantwoordelijk voor het coördineren van de jaarplanning en het maandelijkse salarisproces in samenwerking met de HR medewerkers, je collega’s van finance en het salarisadministratiekantoor
 • Je wordt mede verantwoordelijk voor de personeelsadministratie en past het arbeidsrecht goed toe. Hierbij kun je denken aan het opstellen van arbeidsovereenkomsten, up te date houden van personeelsdossiers, zaken rondom pensioenen, bedrijfsauto’s en personeelsverzekeringen
 • Je genereert kengetallen en managementinformatie uit de systemen
 • Je wilt graag meedenken en helpen bij het verder optimaliseren van de processen binnen de organisatie op HR gebied

Wat verwachten wij van jou?

 • Een afgeronde MBO+/HBO opleiding in de richting van HRM/administratie
 • Tenminste vijf jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie bij minimaal 2 verschillende werkgevers
 • Kennis van de fiscale en arbeidsrechtelijke wetgeving
 • Ervaring met de cao contractcatering en/of de cao horeca is een pré
 • Je beschikt over analytisch vermogen, kunt goed planmatig werken en bent nauwkeurig Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden en kun je je aanpassen aan de wensen van de organisatie

Wat krijg je ervoor terug?

Bij Property Works (PW) werk je in een prettige, professionele, maar informele werksfeer. Het gedreven en enthousiaste HRM team bestaat uit twee HR medewerkers, een HR adviseur en een HR manager. We zijn met onze bedrijven volop in beweging en bieden daarom veel uitdaging binnen de functie. Ontwikkeling van onze medewerkers en aandacht voor de mens vinden wij erg belangrijk. Daarom kijken we graag samen met jou naar de groei- en/of opleidingsmogelijkheden. Ook houden wij van gezellige en informele activiteiten met het team.

En meer:

 • We bieden je een marktconform salaris
 • Een laptop
 • Centraal gelegen standplaats in De Meern
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibiliteit in ureninzet, een pensioenbijdrage, nabestaandenpensioen, inkoopmogelijkheden bij TICA Trends & Trade etc.

Word jij onze nieuwe collega?

Heb je interesse in de functie van HR medewerker stuur dan vóór 6 februari 2022 jouw motivatiebrief met CV ter attentie van Rozemarie Hofman per e-mail naar HRM@pwcentral.nl. Een DISC analyse maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Heb je nog vragen dan kun je bellen naar 06 – 104 801 81.

————————————————————————————————————————–

Property Works bestaat uit twee sub holdings, PW Markets en PW Offices, met daarbinnen een 7-tal bedrijven en 240 medewerkers. PW Markets exploiteert in Uithoorn en Venlo grootschalige cash & carry B2B marktplaatsen op het gebied van Home, Gift, Garden en Fashion met als doel het meest toonaangevende B2B lifestyle inkoopplatform van Europa te zijn. PW Offices biedt hoogwaardig geclassificeerde vergader- en congrescentra aan en middels ons Gardens Business Centres kantorenconcept bieden wij full service individuele kantoorunits en flexibele werkplekken aan in een moderne, eigentijds zakelijke omgeving.

De ondersteuning van deze bedrijven, haar management en haar medewerkers op het gebied van HRM en Finance is centraal ondergebracht bij PW Central.

Onze medewerkers zijn de sleutel tot ons succes.