Vacature: ondernemende marketing & communicatie manager

Den Haag, 32-38 uur
Ben jij klaar voor een superuitdaging? Vanaf mei 2021 gaat PW Offices intern invulling geven aan de marketing en communicatie activiteiten gericht op het realiseren van zakelijke groei en ambitie in een gevarieerd gastvrijheidsbedrijf. We zoeken een enthousiaste, creatieve en ondernemende collega die zin heeft om deze activiteiten met veel energie te gaan ontwikkelen en actief meetbare doelstellingen wil behalen.

Wat ga je doen?
In de eerste paar maanden zal je je bezighouden met het opzetten van een integraal marketing- en communicatieplan. Dit plan zet je om naar concrete, meetbare doelstellingen welke je daarna zelf gaat uitvoeren in samenwerking met partners om zo hoogwaardige resultaten te bereiken.

En verder ben je succesvol door :

 • Het ontwikkelen en up tot date houden van promotiematerialen en de online kanalen, zoals onder andere brochures, de websites en LinkedIn;
 • Het genereren van leads door zelfstandig uitvoeren, organiseren, monitoren en optimaliseren van marketingcommunicatie activiteiten en campagnes, zoals direct mailings en (online) contentcampagnes en de resultaten rapporteren;
 • Coördinatie van externe partijen zoals ingehuurde ondersteuning en leveranciers en toezien op de kwaliteit;
 • Het voeren van de van interne en externe communicatie;
 • Volgen en toepassen van ontwikkelingen in de markt op marketing- en communicatiegebied;

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal HBO opleiding op het gebied van marketing en communicatie;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Communicatief sterk, creatief, hoge standaard, organiserend vermogen, resultaatgericht;
 • Ervaring met het opzetten en uitvoeren van online campagnes;
 • Kennis en ervaring met relevante geautomatiseerde systemen;
 • DTP ervaring is een pré;
 • Mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Woonachtig in de omgeving van Den Haag.

Wat krijg je ervoor terug?

Je krijgt een dynamische functie waar je veel creativiteit in kwijt kunt en doelgericht resultaten kunt bereiken. Je komt te werken in een team van servicegerichte collega’s die elke dag het allerbeste voor de klanten willen bereiken. We bieden begeleiding, veel uitdaging en ontwikkeling op marketing en communicatie gebied. Daarbij houden we normaliter van gezellige borrels en uitjes met het team. Je krijgt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Word jij onze nieuwe collega?

Heb je interesse in bovenstaande functie, dan vragen we je je cv te sturen samen met je motivatie waarin je aangeeft hoe je van de marketing en communicatie een succes gaat maken. De sluitdatum voor deze vacature is 2 mei 2021. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Thomas van der Zee op 06-30630070 of thomas@pwoffices.nl. Je kunt je cv en plan per email sturen naar HRM@pwcentral.nl.

Wie zijn wij?

PW Offices is onderdeel van Property Works. In 2009 is Property Works opgestart als dienstverlener voor de zakelijke markt, gericht op het binden van specifieke klantgroepen. Met partners creëren wij concepten waarin de combinatie van gastvrijheid en zakelijkheid de inspiratie is voor gezamenlijk succes. Met PW Offices biedt Property Works spraakmakende vergader-, congres-, en kantoorconcepten in de Randstad.