Gezocht: HR adviseur (m/v 24 uur p/w)

Ben je op zoek naar een veelzijdige HR functie, in een dynamische organisatie binnen een enthousiast HRM team?
Krijg jij energie om de leidinggevenden in het veld te adviseren en faciliteren en te werken aan de verbetering en inzet van onze processen en HR systemen. Dan ben jij onze nieuwe collega die wij zoeken als versterking voor ons team!

Wat ga je doen als HR adviseur?
• Zo efficiënt mogelijk inzetten en het beheren van het personeelsinformatiesysteem Cobra
• De HR processen optimaliseren en borgen in de organisatie in nauwe samenwerking met de HR medewerkers; salarisverwerking, gesprekkencyclus, instroomproces, etc.
• Proactief faciliteren, ondersteunen en coachen van leidinggevenden op HRM gebied bij disfunctioneren, (middel)lang ziekteverzuim, ontslag, voortgangs- en beoordelingsgesprekken, werving & selectie e.d.
• Functiebeschrijvingen maken en ‘up to date’ houden
• Arbeidsvoorwaarden en personeelshandboeken ‘up to date’ houden
• Bijdragen aan de ontwikkeling en implementatie van het HRM beleid en instrumenten.

Wie ben jij?
Een enthousiaste en pragmatische HR adviseur met HBO werk- en denkniveau en een relevante opleiding. Je hebt ruime ervaring in de rol van HR adviseur.
Je bent zowel taak als mensgericht, neemt je verantwoordelijkheid, je houdt goed overzicht, bent analytisch en overziet consequenties en je vind het belangrijk om zaken goed af te stemmen met elkaar. Je hebt oog voor details en kunt omgaan met diversiteit in werkzaamheden. Van nature maak je makkelijk verbinding binnen een team en in de organisatie.
Daarnaast is het belangrijk dat je de ontwikkelingen in je vakgebied en relevante wetgeving weet en daar opvolging aan geeft. Je krijgt energie van het zo efficiënt mogelijk inzetten en benutten van een personeelsinformatiesysteem en hebt bij voorkeur ervaring met ‘Cobra hrm & salaris’. Je bent in het bezit van een rijbewijs en vervoermiddel.

Wat krijg je ervoor terug?
Bij Property Works (PW) werk je in een prettige, professionele, maar informele werksfeer. Het gedreven en enthousiaste HRM team bestaat uit twee HR medewerkers en een HR manager. We zijn met onze bedrijven volop in beweging en bieden daarom veel uitdaging binnen de functie. Ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij erg belangrijk. Daarom kijken we graag samen met jou naar de groei- en/of opleidingsmogelijkheden. De centrale werkplek is bij PW Central in De Meern, maar met name werk je op de locaties van de PW Bedrijven; Uithoorn, Venlo, Den Haag en Utrecht. Hierdoor ben je nauw betrokken bij onze bedrijven en heb je goed contact met de medewerkers.
En meer:
– We bieden je een marktconform salaris
– een laptop
– GSM
– Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibiliteit in ureninzet, een pensioenbijdrage, etc.

Word jij onze nieuwe collega?
Heb je interesse in de functie van HR adviseur stuur dan vóór 17 februari 2021 jouw motivatiebrief met CV ter attentie van Rozemarie Hofman per e-mail naar HRM@pwcentral.nl. Heb je nog vragen dan kun je bellen naar 06 – 104 801 81.