Verkoop Park Winterberg gerealiseerd

Per eind mei 2018 heeft Property Works haar project Park Winterberg -een kleinschalig park met 7 vakantiehuizen in het centrum van de Duitse Kurplaats Winterberg- verkocht aan UplandParcs.

Deze in Nederland en Duitsland gevestigde ontwikkelaar en exploitant heeft de 7 vakantiehuizen in de maand april 2018 gerenoveerd. De verhuur is vanaf 1 mei 2018 weer gestart en ondergebracht bij UplandParcsverhuur.

Met de exploitatie van Park Winterberg de afgelopen vijf jaar heeft Property Works belangrijke ervaring opgedaan met Leisure business en ondernemen over landsgrenzen. Tegelijkertijd is de verkoop van Park Winterberg een bewuste stap in de richting van meer focus op de core business van Property Works; PW Markets en PW Offices.

Wij wensen UplandParcs veel succes bij de verhuur en operatie van Park Winterberg.