Park Winterberg verkoopt vakantiewoningen met verhuurgarantie

Sinds 2013 exploiteert Property Works een kleinschalig park met vakantiehuizen in het centrum van de Duitse Kurplaats Winterberg genaamd Park Winterberg.
Winterberg blijkt de ideale (korte)vakantiebestemming voor de liefhebbers van natuur en sport uit met name Duitsland, Nederland en Belgi├ź. Bekend als wintersportplaats is Winterberg eveneens geroemd om haar Europese MTB-fietsevenementen, outdoor activiteiten en uitgebreide wandelroutes.

De afgelopen vijf jaar is Park Winterberg erin geslaagd een eigentijds vakantieproduct neer te zetten. De 7 vakantiehuizen hebben een ideale ligging aan de bekende Rothaarsteig wandelroute, op wandelafstand van het gezellige centrum en op slechts 7 auto-minuten van de skipistes.
Met een fantastische waardering door gasten – 9,0 op Zoover / 8,5 op Booking.com – en een constant hoge bezettingsgraad in alle seizoenen, worden de vakantiewoningen als beleggingsobject aangeboden bij ge├»nteresseerden. De verkoop van de woningen is ondergebracht bij het in Willingen, Duitsland, gevestigde Sauerland Makler.

Voor meer informatie omtrent de verkoop; www.sauerlandmakler.de