kantoorlocatie Baarn sluit aan bij Heartwork Offices

Baarn, 15 februari 2017

samenwerking tussen Aprilvast Beheer en PW Offices
kantoorlocatie Baarn sluit aan bij Heartwork Offices

 

Centraal in het land, direct aan de A1 in het Gooi is Heartwork Baarn gevestigd. Voor de locatie, een bedrijfsverzamelgebouw met business center en vergadercentrum wordt per 15 februari 2017 een samenwerking aangegaan met Heartwork Offices. Zo maken Aprilvast Beheer, exploitant pand namens eigenaar, en PW Offices, eigenaar label Heartwork Offices, bekend.

Het net gerenoveerde, moderne pand bedient met haar centrale ligging huurders en gebruikers uit het hele land. Het business center beschikt over een uitgebreid aanbod kantoren die zowel gemeubileerd als gestoffeerd kunnen worden gehuurd voor flexibele perioden. Verder zijn er nog enkele kantoorvloeren beschikbaar voor reguliere (deel)verhuur. Ook beschikt zij over een diversiteit aan vergaderzalen. Deze volledig ingerichte zalen zijn per dagdeel te huren met gratis gebruik van de aanwezige parkeerfaciliteiten.

 

PW Offices richt zich met haar dienstverlening op huurders en gebruikers van kantoren en kantooromgevingen. Zij exploiteert zowel voor derden als voor eigen rekening en risico op verschillende niveaus van dienstverlening. Halverwege 2016 heeft PW Offices het label Heartwork Offices gelanceerd dat zich richt op kantoorlocaties nabij de voornaamste snelwegen in het centrum van het land. Naast Heartwork Baarn exploiteert zij locatie Heartwork Maarssen, direct aan de A2 en een aantal kantooromgevingen in Amsterdam, Utrecht en Den Haag. PW Offices maakt op haar beurt onderdeel uit van Property Works.

 

Ge├»nteresseerd in de locaties van Heartwork Offices kijk op;  www.heartwork-offices.nl
Voor meer informatie over PW Offices;   www.pwoffices.nl
Bij interesse in moederbedrijf Property Works;     www.propertyworks.nl

—————————————————————————————————————-

Wilt u weten waarom PW Offices en Aprilvast Beheer deze samenwerking succes toedichten?
Belt u met PW Offices directeur Robert Segers; (+31)-6-20014224
of mailt u met hem via robert@propertyworks.nl