Atrium Meeting Centre – nieuw dienstverleningsconcept op de Zuidas

Atrium Meeting Centre te Amsterdam opent haar deuren.

Op donderdag 1 september is het eerste deel van “Atrium Meeting Centre” geopend.

In samenwerking met pandeigenaar Icon lanceerde PW Offices het nieuwe dienstverleningsconcept Atrium Meeting Centre te Amsterdam.

Op de eerste etage van het Atrium Meeting Centre, wat gelegen is in het kloppend hart van de Zuidas, zijn 12 state of the art vergaderzalen met beschikbaarheid tot 80 personen gerealiseerd. De zalen zijn voor zowel huurders van Atrium als externe partijen te boeken.

Vanaf 1 september is het Atrium Meeting Centre operationeel. De professionele uitstraling van de zalen en de fijne sfeer van het Atrium Meeting Centre zorgden voor veel positieve reacties tijdens de opening.

Eind 2017 wordt Atrium Meeting Centre uitbreid met nog 14 zalen en beschikbaarheid tot 250 personen.

Het team Atrium Meeting Centre bestaat uit hospitality professionals die zorgen voor een excellente uitvoering van vergaderingen, seminar, training of ander soort bijeenkomsten.

Atrium Meeting Centre maakt deel uit van de locatie Atrium welke is gesitueerd in het zakelijke district van Amsterdam. Atrium heeft excellente service en standaarden hoog in het vaandel staan. Atrium is een “lifespace”, waar men kan werken, ontmoeten en relaxen.

PW Offices is verantwoordelijk voor de exploitatie van Atrium Meeting Centre. PW Offices is een onderdeel van Property Works en heeft meerderde vergader- en congreslocaties in Nederland in haar portefeuille.

Bezoek de website van Atrium Meeting Centre voor meer informatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord