Living Mart Copenhagen feestelijk geopend!

LM CPHOp maandag 4 april jl. heeft Living Mart Copenhagen officieel haar deuren geopend. Dit gevolgd door de feestelijke opening van het gehele complex, Copenhagen Markets, op woensdag 13 april 2016.

 

Living Mart Copenhagen maakt onderdeel uit van het Copenhagen Markets complex; in totaal 67.000 m² groot. Ee(inter)nationale dagelijkse handels- en marktplaats voor bloemen, groente, fruit en toebehoren. Temidden van de bloemen- en plantenhal bevindt zich Living Mart Copenhagen. Een ruim 3.000 m² grote marktplaats gericht op de Home, Gift, Garden- en Fashionmarkt in Copenhagen, Denemarken en Zuid Zweden. Een 40-tal locale en internationale producenten, importeurs en groothandels zijn vertegenwoordigd in Living Mart Copenhagen.

 

PW Markets is mede initiatiefnemer in Living Mart Copenhagen; www.livingmartcph.dk

Voor meer informatie neemt u contact op met:

Algemeen       – Martijn Cliteur / martijn@propertyworks.nl
Commercie    – Arriën van den Berg / arrien@trendstrade.nlTeam LM CPH