PW Markets en het Deense Living Mart Holding zijn een samenwerking aangegaan

persbericht PW Markets-living mart cph

21 augustus 2015

update copenhagen markets – augustus 2015

PW Markets en het Deense Living Mart Holding zijn een samenwerking aangegaan inzake de verhuur van de ‘webshop en cash & carry formule’ Living Mart Copenhagen. Op de Formland Nordic Design-beurs 2015 in het Deense Herning heeft men het enthousiasmeren van de locale markt van producenten voortgezet. Na afloop van deze beurs zal Arriën van den Berg, commercieel directeur bij PW Markets, de verhuur aan producenten en groothandelaren op het Europese vaste land voor zijn rekening nemen.

PW Markets en Living Mart Holding zijn tevens een participatie van PW Markets in Living Mart Copenhagen overeen gekomen.

Living Mart Copenhagen ( www.livingmartcph.com ) is een webshop en cash & carry concept van ongeveer 3.000+ meter in het Deense Copenhagen. De groothandel krijgt de beschikking over ruim 60 in grootte variërende units van waaruit locale en internationale producenten en groothandelaren hun waren aanbieden aan de professioneel inkopende detaillist in de Home, Gift & Garden-branche. Op 22 februari 2016 zal de opening van Living Mart Copenhagen plaats vinden. Living Mart Copenhagen maakt onderdeel uit van Copenhagen Markets, het voormalige Grønttorvet, handel- en distributiecentrum voor bloemen, planten, fruit en groente. Copenhagen Markets is gelegen op het Høje Taastrup Transport Center aan de westzijde van Copenhagen centrum en heeft als voornaamste verzorgingsgebied Scandinavië met de voornaamste focus op Denemarken en Zuid-Zweden.

PW Markets is eigenaar en exploitant van de cash & carry formules Trends & Trade (www.trendstrade.com ) en FashionExtras ( www.fashionextras.com ).

Voor meer informatie; Arriën van den Berg arriën@trendstrade.nl

living mart Copenhagen