Property Works gaat verhuizen!

Property Works-verhuizingPer 1 augustus 2015 is Property Works gevestigd in Corner Plaza, Planetenbaan 40 te Maarssen.

Property Works (PW), was al een tijdje op zoek naar een ruime en representatieve kantoorlocatie waar meerdere PW bedrijven gehuisvest kunnen worden. Property Works heeft verschillende sub-holdings: PW Offices, PW Information Technology , PW Markets en PW Leisure.

 

Flexibel kantoorconcept & vergaderlocatie

Wij zijn trots op onze flexibele kantoorconcepten in New Babylon Gardens in Den Haag en onze vergadercentra in New Babylon (Den Haag) en Oudlaen in Utrecht (alle onderdeel van PW Offices). Deze vergadercentra zijn respectievelijk met het kwaliteitskeurmerk vijf en vier Hamers gewaardeerd door de organisatie Congres- en Vergaderclassificatie. Daarnaast is New Babylon Meeting Center genomineerd als “Beste Congreslocatie van het jaar 2015” door het vaktijdschrift “Meetings”.

 

Naast een modern en hip hoofdkantoor realiseren we ook een flexibel kantoorconcept en vergadercentrum van dezelfde hoge kwaliteit in Corner Plaza. Het kantoorconcept en vergadercentrum zijn eind 2015 gereed en biedt ruimte aan bedrijven die representatieve moderne kantoorruimte zoeken die betaalbaar en flexibel is.

Nieuw bezoekadres

Ons nieuwe bezoekadres per 1 augustus: Oudlaen Services, 10e verdieping Corner Plaza, B-Toren, Planetenbaan 40, 3606 AK Maarssen. Onze telefoonnummers en postadres blijven ongewijzigd. Ons kantoor is makkelijk te bereiken, binnen 1 minuut van de A2, en er is ruime parkeergelegenheid.

We kijken er naar uit u op ons nieuwe kantoor te ontvangen.