Genomineerd voor verkiezing beste locatie van het jaar!

Nog geen drie jaar na de officiële start van New Babylon Meeting Center, in het centrum van Den Haag, is deze flexibele en veelzijdige congres- en vergaderlocatie genomineerd voor ‘Beste Congreslocatie 2015’.

 

Meetings, vakblad voor eindbeslissers in de verschillende MICE-sectoren(zijnde; Meetings- Incentives – Conferencing – Exhibitions),  organiseert ieder jaar de verkiezingen voor een aantal awards. Te weten die van beste Congres-, Evenementen-,  Trainings-, Vergaderlocatie en Teamattractie van het Jaar. Dit zijn de  zogeheten MEETINGS AWARDS. Dit is een crossmediale campagne waarin locaties strijden om de gouden, zilveren of bronzen award in een van de categoriën. Tevens worden er regionale awards uitgereikt. De MEETINGS AWARDS worden jaarlijks uitgereikt op het Meetings Business Event.

Volgens vakblad Meetings is New Babylon, ‘A City in the City’, de nieuwe hippe plek van Den Haag. Onderdeel hiervan is New Babylon Meeting Center, een locatie met legio mogelijkheden voor zowel rustige kleine bijeenkomsten als ook voor evenementen met 500 bezoekers. Centraal gelegen naast Station Den Haag Centraal en de voornaamste uitvalswegen. Naast een keur aan zalen en ruimten beschikt zij over haar eigen restaurant New Babylon Piazza, winnaar van de Business Haaglanden Gouden Garde 2012 – zakenlunch à presto, en een flexibele kantoor- en werkformule, New Babylon Gardens. Voor overnachtingen heeft zij een intensieve samenwerking met het inpandige moderne viersterren Hampshire Hotel Babylon.

Vanaf 1 september 2015 kan er via de site www.meetingsguide.nl worden gestemd op de genomineerde locaties. In januari 2016 zullen tijdens het jaarlijkse Business Meetings Event de winnaars bekend worden gemaakt.