New Babylon Meeting Center en Gardens op eigen kracht verder

Met ingang van 2015 gaan de exploitaties van New Babylon Meeting Center en New Babylon Gardens, beiden gevestigd in het Haagse New Babylon, op eigen kracht verder.

 

Aan een intensieve samenwerking tijdens de opstartfase van beide bedrijven, tussen aandeelhouders Babylon Den Haag en Property Works, is met ingang van 2015 een einde gekomen. Eind 2014 heeft Property Works het resterende belang van Babylon Den Haag in beide bedrijven overgenomen en worden de exploitaties onder haar vlag voortgezet. Vanaf het eerste moment is het de bedoeling geweest dat Babylon Den Haag, als eigenaar van New Babylon, haar betrokkenheid bij beide exploitaties zou beperken tot de opstartjaren. Met de overdracht van aandelen bekrachtigen beide bedrijven dat zij erin zijn geslaagd om in lastige economische tijden een tweetal dienstverleningsconcepten succesvol te lanceren en exploiteren. Zowel Meeting Center als Gardens openden in september 2012 hun deuren voor de zakelijke markt in het Haagse New Babylon. Ook het op de tweede verdieping gevestigde New Babylon Piazza, restaurant en bar, maakt onderdeel uit van het geheel.

NB-Meeting-Center-300x150 NB-Gardens-300x150