Gengu en Property Works bundelen de krachten

compleet aanbod aan onderscheidende IT dienstverlening

 

Met de participatie van Property Works in full service internetbureau Gengu bundelen partijen hun krachten op het gebied van IT dienstverlening.

 

Deze samenwerking biedt Gengu de mogelijkheid om als zelfstandig label verder te groeien en haar activiteiten in de markt van Web technologie te blijven ontplooien. Daarnaast biedt de samenwerking met de diverse werkmaatschappijen van Property Works veel voordelen en kansen op het gebied van zakelijke netwerken en schaalvergroting.

 

De participatie biedt Property Works de mogelijkheid om een nog breder pakket diensten op het gebied van IT in de markt te zetten. Daarnaast ontstaat met de bundeling van diensten een belangrijke tool om optimaal te kunnen inspelen op wensen en vragen van haar opdrachtgevers.

 

Voor Property Works is de samenwerking een belangrijke stap om haar ambities binnen ‘PW Information Technology’ verder vorm te geven. PW Information Technology richt zich op het binden van specifieke klantgroepen binnen de zakelijke markt door, in samenwerking met partners, renderende en onderscheidende IT dienstverlening aan te bieden. De organisatie is een bundeling van specialisten op het gebied van zakelijke kantoorautomatisering, communicatie technologie en full service internetapplicaties.

 

Gengu is een toonaangevend full-service internetbureau dat online behoeften en ambities van haar klanten omzet naar succesvolle projecten. Gengu is gespecialiseerd in:

  • Websites en web oplossingen
  • Mobiele applicaties
  • Online strategie
  • Managed services

 

De werkzaamheden van Gengu worden uitgevoerd vanaf het nieuwe kantoor in Capelle aan den IJssel.

Voor meer informatie over Gengu kijkt u op www.gengu.nl

Voor meer informatie over Property Works kijkt u op www.propertyworks.nl

 

Einde persbericht

 

Indien u nog vragen heeft;

Belt u met Gengu directeur Marc Gutlich; 06 – 23 20 70 64

of mailt u met hem via marc@gengu.nl

 

Belt u met Property Works directeur Martijn Cliteur; 06 – 29 55 49 35

of mailt u met hem via martijn@propertyworks.nl