Oudlaen Services is live met 20/20 vision

Oudlaen Services, onderdeel van Property Works, is live met 20/20 vision voor digitale factuurverwerking in combinatie met Exact Globe. Vanaf vandaag heeft Oudlaen Services optimaal zicht en grip op de inkoopfacturen.

 

Met twaalf exploitaties verspreid over Nederland en Duitsland als klant, die jaarlijks duizenden facturen verwerken, was het tijd voor een professionaliseringsslag. Traditionele papieren factuurverwerking resulteerde in onnodige handmatige handelingen en een gebrek aan controle op het proces. Het ontbrak Oudlaen Services aan inzicht in de status van een factuur en waar de factuur uitstond ter ondertekening. Dit resulteerde in een te lange doorlooptijd van facturen. De medewerkers op de crediteuren administratie moesten “facturen actief volgen” om ze op tijd goedgekeurd te krijgen.

 

Digitale factuurverwerking bij Oudlaen Services

 

Met digitale factuurverwerking van 20/20 vision is het proces volledig geautomatiseerd en is er duidelijkheid over de status van een factuur. Door de digitale meldingen in het systeem en de automatische workflow worden facturen snel afgehandeld en doorgezet naar de volgende persoon in het verwerkingsproces. Dit scheelt tijd en uitzoekwerk. Ook logistiek gezien is dit een grote verbetering: Waar voorheen de papieren facturen via de interne post naar de verschillende locaties verzonden werden, om na ondertekening nogmaals via de interne post weer terug te gaan naar het hoofdkantoor, is dit papier verplaatsen nu verleden tijd. Nadat de codeur de facturen heeft ingevoerd in het systeem aan de hand van de OCR resultaten, staan de facturen direct in de werklijst van de juiste medewerker voor goedkeuring, of dat nu in Den Haag, Utrecht of Venlo is.

 

Over Oudlaen Services & Property Works

 

Oudlaen Services is het facilitair en administratief bedrijf behorende bij Property Works. De in Utrecht gevestigde onderneming ondersteunt bedrijven behorende tot de groep evenals derden bij haar dagelijkse bedrijfsvoering en processen. Oudlaen Services gaat voor dienstverlening met een sterke klantfocus!

 

Property Works bindt specifieke klantgroepen binnen de zakelijke als consumentenmarkt in Noord West Europa door in samenwerking met derden renderende dienstverleningsconcepten aan te bieden. Binnen Property Works zijn een 150-tal medewerkers werkzaam op exploitaties in Venlo, Utrecht, Den Haag en Winterberg (D).

2020 Vision Oudlaen_livegang_300px