Fashion Extras start verkopen aan detaillisten via webshop

Met ingang van 6 juni 2013  heeft Fashion Extras haar verkoopactiviteiten uitgebreid met de verkoop via een webshop; www.fashionextraswebshop.com.

 

Branchegerichte wederverkopers kunnen de laatste trends op het gebied van bijou, modeaccessoires, lederwaren, horloges e.d. inkopen bij Fashion Extras. Dit kan via de in Venlo gevestigde cash & carry groothandel en sinds kort dus ook via internet. Middels de webshop streeft Fashion Extras ernaar haar klantenbestand verder uit te breiden binnen met name Nederland, Duitsland en België. Tevens verhoogt zij middels de webshop de service richting haar huidige klantenbestand. Zij kunnen makkelijker nabestellen en zich oriënteren op de nieuwste trends via de nieuwe webshop.

 

Fashion Extras is een cash & carry groothandel formule met een filiaal in Venlo dat 7 dagen per week geopend is, direct in de nabijheid van haar zusterbedrijf Trends & Trade. De cash & carry in bijou en modeaccessoires richt zich op branchegerichte wederverkopers. Het filiaal in Venlo is 2.000 meter groot en huisvest een 50-tal professionele aanbieders. Inmiddels een groot aantal aanbieders ook vertegenwoordigd in de webshop. Voor meer informatie; www.fashionextras.com