Exploitatie en beheer Park Winterberg van start!

Park Winterberg; exploitatie en beheer van 7 vrijstaande vakantiewoningen in Winterberg – Duitsland

 

Met ingang van 2013 is Property Works de exploitatie en het beheer van Park Winterberg gestart. Eind 2012 is zij eigenaar geworden van de 7 vrijstaande vakantiewoningen in het toeristische plaatsje Winterberg, samen nu op de markt gezet als Park Winterberg. Direct is aangevangen met de herinrichting van deze voormalige UWV-huisjes, welke gelegen zijn op loopafstand van centrum, skilift als treinstation.

Winterberg is als kuur- en vakantieoord gelegen in het Duitse Hochsauerland, een geliefde bestemming onder zowel Nederlanders als Duitsers. Het plaatsje ligt op ongeveer 3 uur rijden vanuit Utrecht, Eindhoven en Aken en is binnen 2 uur te bereiken vanuit Dortmund en Köln.

Een ideale bestemming voor een korter verblijf in alle vier de seizoenen van het jaar. Voor meer informatie; www.parkwinterberg.nl of info@parkwinterberg.nl