New Babylon Meeting Center opent 1 september haar deuren!

Eigentijdse bijeenkom(st)en naast het Centraal Station in Den Haag; een samenwerking tussen Babylon Den Haag en Property Works.

 

Uniek en eigentijds.

New Babylon Meeting Center is een unieke en eigentijdse vergaderlocatie. Uniek vanwege haar ligging; midden in het centrum en in het politieke en zakelijke hart van Den Haag. Bovendien direct naast station Den Haag Centraal met 190.000 passantenbewegingen per dag. Eigentijds vanwege haar karakter; het biedt alle diensten die men van een zakelijke vergaderlocatie mag verwachten en combineert dit met een antwoord op de uitdagingen van deze tijd; snelheid, efficiëntie, kwaliteit, bereikbaarheid en flexibiliteit.

 

Compleet en gloednieuw.

New Babylon Meeting Center is een compleet uitgeruste vergader- en trainingslocatie naast het Centraal Station in Den Haag. Het is gesitueerd op de tweede en derde etage van het gloednieuwe New Babylon te Den Haag en voorzien van alle gemakken. Het New Babylon Meeting Center verhuurt zalen voor kleine en grote bijeenkomsten van 10 – 300 personen. Tegenover het New Babylon Meeting Center vindt men New Babylon Piazza, een selfservice restaurant en culinaire ontmoetingsplaats geïnspireerd op de Mediterrane keuken.

 

Bijeenkomsten van 10 tot 500 personen.

New Babylon Meeting Center verhuurt zalen voor grote en kleine groepen.

Bij gecombineerd gebruik kunnen in drie van de zalen op de tweede verdieping ruim 300 gasten in congres opstelling plaatsnemen. In combinatie met het ontvangstgebied lenen deze ruimtes zich voor informele bijeenkomsten tot 500 personen. Op termijn wordt het 12 zalen tellende vergadercentrum, met zalen verspreid over de 2e en 3e verdieping van New Babylon, uitgebreid met nogmaals vijf multifunctionele zalen op de derde verdieping.

Het New Babylon Meeting Center is groot genoeg voor uw congres of ander groot zakelijk evenement maar door de unieke setting biedt het tegelijkertijd exclusiviteit. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een congrescentrum bent u met een grote groep exclusief te gast in de zalen en het ontvangstgebied. Bovendien kunnen uw gasten, bijvoorbeeld voorafgaand aan uw congres of evenement, in overleg terecht in New Babylon Gardens om daar een of meerdere uren te werken op een flexibele werkplek. New Babylon Gardens is van dezelfde eigenaar als New Babylon Meeting Center en gesitueerd op de vierde verdieping van New Babylon.

 

Goede bereikbaarheid en ruime parkeergelegenheid.

New Babylon Meeting Center is uitstekend bereikbaar per trein, RandstadRail, tram en/of bus door haar ligging direct naast station Den Haag Centraal. En komt u met de auto dan kunt u gebruik maken van Q-Park garage CS – New Babylon met ruim 1.260 parkeerplaatsen.

Het New Babylon Meeting Center is standaard geopend van maandag tot en met vrijdag.

Op verzoek openen wij ons centrum graag voor u tijdens het weekend op of specifieke avonduren.

 

voor meer informatie: www.newbabylon.nl