New Babylon Gardens; het nieuwe flexibele werken-concept van Babylon Den Haag en Property Works

Met ingang van mei 2012 exploiteren Babylon Den Haag en Property Works het nieuwe flexibele werken-concept New Babylon Gardens.

Op de 4e etage van New Babylon is in eerste instantie ruim 1.500 meter kantoren ingericht als flexibele werkruimte. Op termijn verwachten partijen dit vloeroppervlak nogmaals uit te breiden met 1.000 meter vloeroppervlak. New Babylon Gardens richt zich op de verhuur van flexibele kantoorruimte; volledig ingericht op basis van flexibele huurcontracten en ondersteund met een uitgebreid dienstenpakket. Daarnaast zijn een 50-tal flexibele werkplekken ingericht bedoeld voor de professionele ZZP’er als de zakelijke reiziger. Tevens worden een aantal vergaderzalen aangeboden die flexibel te huur zijn. New Babylon Gardens is gelegen om de hoek van Centraal Station Den Haag centraal tussen de diverse ministeries en grootzakelijke bedrijven.

Met ingang van augustus 2012 zullen partijen tevens New Babylon Meeting Center openen; een eigentijdse zakelijke vergaderomgeving.