New Babylon Business Center opent 1 mei haar deuren

Op 1 mei 2012 opent het New Babylon Business Center (NBC The Hague), een nieuw en hoogwaardig kantoorverzamelgebouw in Den Haag met ‘tailor made’ huisvestingsoplossingen haar deuren. Het business center richt zich op zelfstandige professionals (ZP-ers) en op kleine en middelgrote bedrijven die zich willen vestigen in een ‘state-of-the-art’ werkomgeving met maximale flexibiliteit. NBC bevindt zich midden in het kloppende hart van de Nederlandse overheid en het Haagse bedrijfsleven en ligt direct naast station Den Haag Centraal. NBC is vanwege de ligging de ideale oplossing voor bedrijven en organisaties die Het Nieuwe Werken ambieren. NBC is één van de pijlers van New Babylon, a New City in the City, de 24-uurs locatie voor werken, winkelen, wonen, overnachten en ontspannen.

Vier partijen: Property Works, NDI, Health Works Fitness en DOC-WORK hebben onlangs huurovereenkomsten getekend en vestigen zich vanaf 1 mei 2012 in het kantoorverzamelgebouw. Het totale verhuurde metrage bedraagt circa 5.000 m2. De partijen bieden diensten en services aan die de gemeenschappelijke voorzieningen vormen van het business center. Gebruikers en bezoekers worden ontvangen in de Sky Lobby op de 2e verdieping, waar de centrale receptie balie gevestigd is.

 

In de Sky Lobby bevinden zich het New Babylon Meeting Center, een vergadercentrum met een maximale capaciteit van 300 personen en New Babylon Piazza, een coffeebar met restaurant, beiden ‘powered by’ Property Works.

 

Verder vestigt dienstverlener NDI ICT Solutions een helpdesk en realiseert Health Works Fitness een hoogwaardig fitness center. DOC-WORK is gevestigd op de 4e verdieping en biedt ZP-ers en bedrijven flexibele werkplekken en kantoorruimten. In een lounge-achtige omgeving worden alle denkbare ondersteunende faciliteiten en diensten geboden, zoals een eigen receptie, draadloos internet, vergaderruimten, kopieervoorzieningen, telefoon- en postafhandeling.

 

Flexibiliteit én complete service
NBC biedt ook huisvesting aan grotere bedrijven en organisaties, hiervoor zijn kantoorruimten beschikbaar met vrij indeelbare vloeren vanaf 1.200 tot 2.000 m2. Uiteraard maken deze partijen ook gebruik van alle services en voorzieningen die New Babylon te bieden heeft.

 

Entrée en bereikbaarheid
De hoofdentree van het NBC ligt aan het Anna van Buerenplein, de stationszijde van New Babylon. Het winkelcentrum New Babylon, het Eden Babylon Hotel en het NBC zijn ook toegankelijk via entrées vanaf het Koningin Julianaplein en de Bezuidenhoutseweg. Het NBC is uiteraard direct bereikbaar met alle vormen van openbaar vervoer van en naar station Den Haag Centraal. Voor het autoverkeer is een directe verbinding met de Utrechtsebaan / A12. Parkeren kan in de openbare en ondergrondse garage Q-Park CS – New Babylon van waaruit bezoekers rechtstreeks het gebouw kunnen betreden.

 

De verhuur van NBC The Hague is in handen van DTZ Zadelhoff en COG Makelaars. Voor nadere informatie of een rondleiding kan contact opgenomen worden met 070 – 383 1977.