Property Works neemt meerderheidsbelang in Nextlevel ICT

Een belangrijke stap om de activiteiten in en rondom kantoorhuisvesting verder vorm te geven.


Met het meerderheidsbelang in Nextlevel ICT, voorheen beter bekend als Trade-IT of TCN ICT, heeft Property Works een belangrijke stap gezet om haar ambities in en rondom kantoorhuisvesting verder vorm te geven.

Binnen haar activiteiten maakt Property Works onderscheid tussen de divisies ‘Office’, gericht op kantoorhuisvesting en bijbehorende dienstverlening, en ‘Retail’, met focus op groothandelcentra voor de professionele wederverkoper.


Het belang in Nextlevel ICT biedt Property Works enerzijds de gelegenheid om een nog breder pakket diensten in de markt te zetten. Daarnaast ontstaat met de bundeling van diensten een belangrijke tool om samen met opdrachtgevers antwoorden te vinden op ‘het nieuwe werken’ en het specifieke antwoord hierop voor deze organisaties.

Naast haar rol in en rondom kantoorhuisvesting gaat Property Works de mogelijkheden onderzoeken om Nextlevel ICT verder te betrekken bij de ondersteuning van haar dienstverlening binnen de divisie ‘Retail’.