feestelijke opening Fashion Extras

Dwars tegen de recessie in…Een jaar na voorspoedige start Fashion Extras feestelijke opening!


Vrijdag 7 oktober jl. heeft Fashion Extras, de nieuwe cash & carry formule met de focus op bijou en modeaccessoires,  haar deuren in Venlo feestelijk geopend.


Dit precies één jaar na de officiële start van dit nieuwe inkoopconcept voor de professionele wederverkoper. In het bijzijn van de ruim 45 aangesloten aanbieders stortte Ad Remmers, operationeel directeur te Venlo, ludiek de eerste verkoopvoorraad bijou op de winkelvloer.


Ondanks de economische lastige tijd loopt het bij Fashion Extras voorspoedig. Binnen één jaar tijd heeft Fashion Extras haar winkelvloer oppervlak verdubbeld tot 2.000 meter. Op termijn kan op deze locatie ruim 3.000 vierkante meter vloeroppervlak worden benut.


Wilt u weten waarom Fashion Extras zo succesvol is of waarom de opening pas een jaar na de officiële start werd gevierd? Belt u met directeur Robert Segers 06-20014224 of mailt u met hem via robert@propertyworks.nl