verdubbeling winkeloppervlak voor Fashion Extras, de nieuwe naam voor Trends & Trade Fashion

Trends & Trade Fashion is na slechts 10 maanden exploitatie al toe aan een verdubbeling van haar winkeloppervlak. Tegelijkertijd verandert de naam in het meer toepasselijke Fashion Extras, met de focus op bijou en modeaccessoires. Ondanks de economisch lastige tijd, loopt de start van Fashion Extras zo voorspoedig dat met ingang van 19 juli 2011 een nieuw pand aan de Floralaan 13 te Venlo is betrokken.


Met de nieuwe locatie, direct gelegen naast het oude pand, kan het aanbod aanzienlijk worden uitgebreid. In eerste instantie zal 1.800 meter winkeloppervlak worden ingevuld. Op termijn kan op deze locatie ruim 2.000 vierkante meter vloeroppervlak worden benut.


Fashion Extras is onderdeel van Trends & Trade en vertegenwoordigd meer dan 45 aanbieders op het gebied van bijou en modeaccessoires. Zij richt zich op de professionele wederverkoper. Fashion Extras is gevestigd in Venlo op het Flora Trade Parc Venlo, centraal gelegen en goed bereikbaar voor de detaillist in zowel Nederland, Duitsland als België.


Voor meer informatie kijk op www.fashionextras.nl.