Ondertekening LOI Copenhagen Markets

Copenhagen, 3 december 2010

 

Ondertekening LOI Copenhagen Markets


Op 3 december jl. hebben Copenhagen Markets en Property Works een ‘letter of intent’ gesloten om de gezamenlijke realisatie van 7.000 vierkante meter cash & carry in Copenhagen nader te onderzoeken.

Copenhagen Markets is een initiatief van Grønttorvet København Holding. Met Copenhagen Markets beoogt men de grootste Noord-Europese marktplaats als het meest levendige distributiecentrum te ontwikkelen voor versprodukten als bloemen, planten, fruit, groente e.d. Copenhagen Markets zal zich medio 2013 net buiten het centrum van Copenhagen vestigen. De huidige locatie, die met zijn 76.000 vierkante meter aan distributiecentrum onderdeel zal uitmaken van het nieuwe Copenhagen Markets, bestaat sinds 1958 en is momenteel actief onder de naam Grønttorvet.


Copenhagen Markets en Property Works zullen de komende periode de mogelijkheden onderzoeken voor de gezamenlijke exploitatie van een Trends & Trade-vestiging. Men beoogt een vestiging te openen van ongeveer 7.000 vierkante meter waarin een totaalaanbod wordt gepresenteerd op het gebied van ‘home, gift & garden’. Als eigenaar van de Trends & Trade-formule zal Property Works haar kennis en kunde inbrengen in het gerealiseerde partnership.


Voor meer informatie; zie www.trendstrade.com en www.copenhagenmarkets.com.