GEOPEND! trends & trade fashion; dé cash & carry in bijou en modeaccessoires

Trends & Trade Fashion heeft de deuren geopend van haar nieuwe cash & carry in de bijou en modeaccessoires. Dit unieke concept bestaat uit een ruime en toonaangevende collectie van bijou en modeaccessoires, gepresenteerd op 1.000 vierkante meter. Trends & Trade Fashion richt zich op de detaillisten in de modebranche en modeaccessoires. Maar ook op ondernemers in de mode gerelateerde industrie, zoals schoonheidssalons en drogisterijen.


Trends & Trade Fashion is geopend vanaf oktober 2010.  Met haar ruime openingstijden en vernieuwende assortiment is Trends & Trade Fashion de nieuwste cash & carry op het Flora Trade Parc Venlo. Makkelijk te bereiken en goed te combineren met een bezoek aan één van de andere 12 cash & carry’s. Trends & Trade Fashion is gehuisvest aan de Floralaan 11A te Venlo, slechts een paar honderd meter verwijderd van haar moederbedrijf; Trends & Trade Venlo.

 

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.trendstradefashion.com op basis van het geformuleerde aannamebeleid.

 

Het principe van cash & carry is kijken, kopen en direct meenemen. De detaillist heeft altijd toegang tot diverse collecties van de laatste trends zonder grote orders te moeten afnemen. Bij Trends & Trade Fashion zijn een dertigtal producenten, importeurs en groothandels vertegenwoordigd. De klant kent daarentegen slechts één afrekenmoment en factuur.

 

Voor meer informatie kijk op www.trendstradefashion.com.

 

Trends & Trade Fashion B.V. is een initiatief van Trends & Trade Venlo B.V. Met ruim 20.000m2 is Trends & Trade Venlo het meest complete lifestyle inkoopcentrum waarvan het aanbod is afgestemd op zowel de detaillist in de home, gift en garden branche als interieurprofessionals. Trends & Trade is 7 dagen per week geopend. Kijk voor meer informatie op www.trendstrade.nl.