The Hague Conference Centre is na grootse verbouwing geopend voor congressen en evenementen

DEN HAAG – The Hague Conference Centre, voorheen bekend als New Babylon Meeting Center, is flink uitgebreid en per half oktober in gebruik genomen.

Het conferentiecentrum heeft alle zalen op de eerste verdieping in gebruik genomen. Voorheen was deze etage onderdeel van het winkelcentrum New Babylon. Het interieur is ontworpen door een bekende binnenhuisarchitect  Casper Schwarz. Hij heeft gekozen voor een eigentijds zakelijke uitstraling waarbij er bijzonder is gelet op fantastisch gebruiksgemak in combinatie met esthetiek.

Waar voorheen de maximale capaciteit zo’n 300 gasten was, is het nu mogelijk om grotere congressen tot 650 gasten te verwelkomen. Zeker nu er 20 breakout zalen zijn, is The Hague Conference Centre geschikt geworden voor onder andere internationale meerdaagse congressen.

Bijzonder geavanceerde audiovisuele mogelijkheden, digitale branding mogelijkheden en uiteraard de geweldige centrale ligging zorgen ervoor dat de congressen en evenementen naar wereldklasse worden getild.

Bezoek de website van The Hague Conference Centre voor meer informatie.