Awards van Property Works

Een prijs ontvangen voor een bijzondere prestatie! Of dat nu het winnen van een wedstrijd of competitie betreft danwel een prestatie op het gebied van kunst, wetenschap, maatschappelijke inzet of een bepaald vakgebied. Voor alle betrokkenen geldt dat het een stuk waardering betreft danwel een positieve kwalificatie van de onderneming.

 

Zo ook daar waar het classificaties betreft. In dit geval geen prijs maar een indeling op grond van overeenkomsten of verwantschap op basis van eigenschappen en kenmerken. Voor de klant een systeem waarop gelijksoortige bedrijven op basis van activiteiten kan worden vergeleken.

 

Onderstaande Awards en Classificaties vielen ondernemingen van Property Works ten deel sinds haar oprichting in 2009;

Awards holding

Property Works is de winnaar van de ‘prestatie award 2011 regio Utrecht’

De winnaar van de ‘Prestatie Award’ regio Utrecht werd bekend gemaakt op donderdag 22 september, tijdens de sessie van Marc Lammers – ‘Presteren op Topniveau’ op het OndernemersCongres Utrecht. Dit na een kort introductie- en vraaggesprek met de genomineerde ondernemers door een vertegenwoordiger van de Raad van Bestuur van BDO; Ron van Eijk.

 

Marc Lammers heeft de ‘Prestatie Award’ persoonlijk uitgereikt aan Robert Segers en Martijn Cliteur.

Lees meer…

awards & classificaties ondernemingen

parkwinterberg weer een Booking.com Award toegekend

Voor het vierde jaar op rij zijn we enorm trots op de collega’s van parkwinterberg die een geweldige gastervaring mogelijk maken! Ook over 2016 hebben we weer een 8,5 van onze Booking.com gasten gekregen. Extra veel dank aan onze fantastische beheerders Martina & Bekim Zeqiri!

new babylon meeting center; Winnaar Brons ‘beste Congreslocatie 2015’

New Babylon Meeting Center heeft de 3e prijs gewonnen bij de MEETINGS Awards 2015; Winnaar Brons in de categorie ‘beste Congreslocatie van het Jaar 2015’. Op maandag 25 januari 2016 zijn tijdens het MEETINGS Business Event de winnaars van de MEETINGS® Awards 2015 bekend gemaakt. De lezers van het vakblad MEETINGS hebben vanaf 1 september tot en met 31 december 2015 gestemd voor de beste locaties en bedrijven in de markt voor Meetings, Incentives, Conferences and Exhibitions (MICE) in Nederland.

Lees meer…

New Babylon Meeting Center en Oudlaen Vergaderen scoren hoog bij de vergaderhamerclassificatie

New Babylon Meeting Center heeft maar liefst 5 hamers (hoogste score) binnengehaald bij de vergaderhamerclassificatie.

Oudlaen Vergaderen heeft bij de vergaderhamerclassificatie maar liefst 4 hamers binnengehaald. Hiermee profileert Oudlaen Vergaderen zich goed als een onderscheidende en servicegerichte vergaderlocatie in Utrecht.

Lees meer…

parkwinterberg wint Zoover Award in 2015 & 2014

Na een mooie waardering in 2014 is parkwinterberg er ook in 2015 in geslaagd een Zoover Award te bemachtigen.

 

In de categorie ‘Holiday Home- Duitsland’ heeft parkwinterberg op basis van 25 beoordelingen eind 2014 een gemiddelde beoordeling van 9.0 ontvangen.

Op basis hiervan heeft de organisatie Zoover haar de ‘Silver Zoover Award 2015’ toegewezen. Deze award komt overeen met de beoordeling ‘Highly Recommended’.

Lees meer…

new babylon piazza; winnaar gouden garde 2012 – business haaglanden zakenlunch à presto

Op donderdag 21 februari 2013 reikte wethouder Henk Kool van de Gemeente Den Haag namens organisator Business Haaglanden de Gouden Garde 2012 uit.

De uitreiking vond plaats in de Commerciële Club aan de Javastraat te Den Haag. Het was de vierde keer dat de prijzen voor de zogeheten ‘korte zakenlunch’ – à Presto – en de ‘lange zakenlunch’ – à Lungo in Den Haag werden uitgereikt.

Lees meer…